En gang for lenge siden

SkiltHistorie følger:

Jeg var en gang i tiden aspirantdirigent. Å prøve å lære 8 barn i værste bråkealder å spille sammen på althorn, alttrombone, klarinett, trompet og fløyte, mens foreldrene står og ser kritisk på deg og din evne til å ha kontroll over situasjonen, er kanskje ikke den ideelle jobben, men det var godt betalt til å bare være en gang i uka. Vi fikk også muligheten til å få betalt for å dra til Hanskollen konferansesenter og være instruktør på seminar. Jeg dro sammen med min gode venn, Ole Magnus, som også var aspirantdirigent.
Hanskollen er et ganske sjabert hotell som ligger ved en slalombakke i Hurdal som skolekorpset mitt pleier å ha vinterseminar på. Eierne er av den typen som plutselig kan finne på å avbestille hele oppholdet to dager før man kommer.

Det var på vei hjem fra dette hotellet vi så det. Vi kjørte langs en ganske svingete og rural landevei på glatt føre og kom til et slags gårdstun som veien gikk gjennom. Der ble vi nødt til å stoppe. Heldigvis hadde Ole Magnus et ganske bra kamera på mobilen og fikk fanga det hele. Man kan bare spekulere i hva det kan ha vært for en episode som førte til at vegvesenet så seg nødt til å sette opp et slikt skilt.

No comments

Comments are closed.