Bynneråblieistønnsia

Her har det ikke skjedd så mye i det siste, men det har det i Bergen og Trondheim!

Forrige helg hadde Tomas og jeg en jubeltur til Trondheim og Sund. Armen min ble bra, og vi var ute tre kvelder på rad. Det starta med konsert med jazzlinja på Sund på Rødbrygga, Inderøya. Det var flott å treffe gamle venner fra Sund som har virke som bisser og bassister der i år. Fikk samtidig truffet Helk og Veslefrikk, samt jamma litt.

På fredag var det Trondheim med konsert med Cludberries, stort sett andreklasse på Griegakademiet. En veldig bra konsert. Deretter var det jamming på konsen med påfølgende uteliv. Lørdagen gikk med til kafébesøk med enda flere venner, jamming/forsching på berømte 401 på konsen, fest hos Tollef og sist, men ikke minst hyblene på Samfundet.

Den siste uka i Bergen har gått veldig mye med til dette, og ikke fullt så mye med til dette.

Det er ingen tvil: Nå er jeg i gang for fullt!

No comments

Comments are closed.