Venner som kommer og vener som går

Da jeg la min hjemreisehelg til denne helgen tenkte jeg at alle mine cytostatikarelaterte plager skulle være forbi, men nei da. Mine vener i venstrearmen kan vel nå best sammenliknes med en narkis’. Det er minst en vene som har tatt kvelden, noe som fører til at armen min er full av koagulert blod som imunforsvaret forsyner seg villig av, og skaper med det en betennelsesreaksjon. Dette medfører også et problem med drenasjen i armen som fører til at armen min er hoven og vond. Men nok om venene mine.

Jeg har denne helga også fått flere av vennene mine som fortsatt bor i Bærum/Oslo til å komme på besøk, noe jeg setter stor pris på. Det er hyggelig å se folk jeg ikke har sett siden i sommer, og som har støttet meg mye i høst.

Tilbake til venene mine, så tror jeg de er på god vei tilbake nå. Vi kan avslutte med at venene kommer de også.

No comments

Comments are closed.