Verdens særeste colareklame

Cola makes you friendly with your pet?Jeg var på studietur til Gambia med jazzlinja på Sund folkehøgskole i februar. Gambia er et land med mange sære reklamer, for eksempel denne. Det var også Colareklamer over alt, noe som egentlig er ganske forferdelig. Disse var stort sett av det normale gyselige røde slaget, men i internettsjappa like ved ett av stedene vi bodde fant jeg denne, som egentlig bare er merkelig.

Jeg burde vel legge til at det egentlig er ganske forferdelig at det er colareklamer over alt i Gambia. Hver eneste vegg som kan brukes til reklame kjøpes opp av cola og males rød, noe som ødelegger by/landsbybildet helt og kan ikke annet enn å være skadelig for kulturen. Det er også det problemet at cola mange steder utkonkurrerer vann som vannkilde. Folk drikker rett og slett cola i stedet for vann, enten fordi det er billigere, eller fordi de tror det er sunt.

No comments

Comments are closed.