Offisielt frisk!

Jeg var på min første kontroll på Haukeland etter behandlingen i dag, og der kunne det konkluderes med at jeg har vært gjennom all behandlingen jeg skulle ha og er nå frisk. Det viser seg nå at legen min er ganske sikker på at den lille klumpen de fant i lungen min ikke var noen kreftsvulst i det hele tatt, men at det som ga utslag på blodprøvene var en liten usynlig spredning til en lymfeknute på bakre bukvegg. Denne spredningen er uansett tatt knekken på av cellegiften.

Nå skal det i alle fall festes (ikke det at jeg ikke har gjort det før nå).

2 Comments

  1. Grattulerer Håvar! Utrolig hyggelig å høre :)

  2. Følger på, med grattulasjoner og. Kan si du har virkelig en god grunn til å feste nå i allefall! :D

    OG ja, det er virkelig bra og høre, att det er «offisielt» over og ferdig og.

    -Går forresten bedre med Kirsten og, men det er en annen historie.

    Igjen grattulerer! -og håper du får feiret det sikkelig!