Regn, regn, plaskende regn

Bergen er en by med mye regn, sier de. «Ja ja, det regner vel litt mer enn vanlig der, da,» tenkte jeg. Det gjør jeg ikke nå lenger. »Bergen er en by med mye regn,» tenker jeg nå. Bergen er faktisk en by det kan regne hver dag, hver eneste dag, fra midten av oktober til langt uti desember, og det har ikke sluttet enda. De neste 12 timene er det meldt mellom 70 og 100 millimeter nedbør. Det er ganske mye, har jeg hørt.

Ikke det at jeg synes det gjør så mye med mye regn, jeg bor jo bare 3 minutter fra skolen, men jeg begynner å bli lei av å gå rundt i halvfuktige sko i to måneder. Når det atpåtil blåser slik at regnet legger seg horisontalt, da tenker jeg at det skal bli godt å komme seg hjem til tørre østlandet, noe jeg skal på fredag.

Hadde forresten en særdeles vellykket konsert med jazzklassen i går. Litt dokumentasjon fra den blir nok å høre på musikksiden min om ikke lenge.

1 Comment

  1. Det tørre Østlandet… Hah!