Nattlige innfløkte innflukter

Det er artig å låse seg ute. Særlig når det skjer på sære måter når man er full.

Bursdagen min startet bra, med kaffe, og senere hvitvin i sola, med fetter Helge med kone og barn. Deretter bar det opp til Skansen og taco og øl hos Audun. Etter det dro jeg til bursdagsfesten til Ugo, og det var der ting skjedde.

Jeg hadde kjøpt en del Hansa på flaske og hadde overvært Michael åpne en flaskehansa med sin nøkkel tidligere på kvelden. Da jeg litt utpå kvelden trengte å få åpnet en flaske, tilbød jeg meg nøkkelen min til Michael, slik at han kunne befri ølen min fra dens innlukkede tilværelse. Det måtte jo gå som det gikk, og nøkkelen min knakk i to. Dette skjedde selvsagt ikke hos meg, og jeg hadde nå et problem. Michael ble med bort til meg for å se om vi sammen kunne løse dette problemet, og jommen:

Innfløkt innfluktInnfløkt innflukt 2

Jeg klarte ikke å presse meg inn gjennom det trange vinduet, men ved å legge meg på magen over vinduslista, rakk jeg haspen til det store vinduet under. Jippii, jeg kom meg inn! Deretter var det bare å gå ut gjennom det samme vinduet og dytte det inntil slik at det så ut som om det var igjen. Dermed kunne festen fortsette. Jeg kom meg jammen i seng i min egen seng i natt også…

Det er også morsomt å skrive om slike utflukter når man er full…

No comments

Comments are closed.