Bølgen og Oi

Et nydelig stykke kunst jeg medvirket i under festspillene i Bergen sitt uteprogram: OiOi-festivalen:

Get the Flash Player to see this player.


Last ned her.

OiOi-festivalen er en veldig bra kanal for å bringe kultur ut til folket, når de minst venter det. OiOi-general Ole Hamre har en fin visjon: Å ta begrepet «folkelig» tilbake til folket, ikke la det defineres av FrP som campingvogn og svenskehandel.
Så lenge noe kan fenge et publikum, det være seg konsert med traktorer, kunstverk som senkes under vann, DDE eller Bølgen og Oi, er det nødvendigvis folkelig. Kunst handler ikke om rammer, men om innhold.Ta den, Knut Haavik og FrP!

3 Comments

  1. [...] og jeg vil i den sammenheng nok en gang prøve å ta tilbake begrepet folkelig. Jeg har tidligere skrevet om dette, men det var såpass kort og upresis at jeg vil gjøre det litt fyldigere [...]

  2. Fy så gøy både dere og publikum må ha hatt det!

  3. Vi hadde det kjempegøy. Per Jørgensen er en utrolig artig kar på scenen. Absolutt anbefalt å få med seg konserter med ham.