Brann i mitt kvartal!

Brannen er i på hjørnet Håkonsgaten, Vestre Torggate i de gamle lokalene til Rørlegger Grevstad der skatebutikken SrfSnoSk8 nå ligger:

Brannen startet ca. kl 16:00 og var slukket 16:22 ifølge bt.no. Jeg oppdaget brannen ved at jeg hørte masse sirener og fikk masse røyklukt inn gjennom vinduet mitt, så jeg gikk temmelig fort ut for å se om den var i nærheten.

Bilde0004 Bilde0005 Bilde0007 Bilde0008 Bilde0010 Bilde0011 Det var et stort oppbud med brannbiler og sykebiler, som du kan se på bildene over. Brannmennene gjorde en effektiv jobb og fikk slukket brannen og gjennomsøkt bygget med røykdykkere temmelig raskt. De fant ingen personer i bygget, noe som er litt rart, men det er kanskje fordi det kun er studenthybler der og studentene har reist hjem på ferie. Litt skummelt å ha en brann så tett på, men jeg føler meg ganske trygg i og med at jeg bor i første etasje og bare kan hoppe ut av vinduet og ned på gata hvis det skjer noe. Uansett på tide å sjekke røykvarslerne!

No comments

Comments are closed.