Historieløs sjablongering

tjen-folket.no er ute med sjablongene sine rundt omkring i Bergen by, og er temmelig virksomme som sådan. Jeg er vant med å se det stå tjen-folket.no på mange trafostasjoner og vegger rundt omkring, men de har nå begynt å klemme sjablonger av Mao opp på veggene. Ikke nok med det, men jeg har hørt folk som har sett ansiktet til en smilende Mao på veggene til biblioteket, universitetet og diverse skoler, og på vei hjem fra grilling idag observerte jeg det selv. Mao figurerer ved siden av døra som kan sees i det nederste bildet.

Bilde0020

Bilde0021

Historieløst å klemme opp Mao på utdanningsinstitusjoner. Er det ingen av rikmannsbarna i tjen folket som har hørt om kulturrevolusjonen som Mao satte igang? Den som gikk spesielt hardt utover utdannelsesinstitusjonene?

No comments

Comments are closed.